VORES HISTORIE

Aros Capital Fondsmæglerselskab A/S er et uafhængigt kapitalforvaltningsselskab. Vores historie går tilbage til 2009, hvor det første selskab blev stiftet af fire partnere: Nicolai Borcher Hansen, Peter Brink Madsen, Jakob Madsen samt Christian Falster. I juni 2009 tiltrådte Henrik Lind partnergruppen. Som grundlægger af Danske Commodities tilføjede han selskabet værdifulde erfaringer omkring strukturering og udvikling af virksomheder. I 2011 tiltrådte Thomas Bruno Pedersen og Kim Jensen partnergruppen. De bidrog med erfaringer indenfor IT og ikke mindst Thomas Bruno Pedersens lange erfaring som partner i Formuepleje. I 2015 købte de fire grundlæggere alle eksterne partneres ejerandele via et management buy-out. I dag er vi 100 pct. ejet af partnerne i Aros Capital, Jakob Madsen og Niclas Faurby.

SAMARBEJDSPARTNERE OG RÅDGIVERE

Vi har bred erfaring med en lang række anerkendte rådgivere og samarbejdspartnere. Men vigtigst af alt er vi ansat af vores kunder – ingen andre. Derfor samarbejder vi ofte med de rådgivere og samarbejdspartnere, som vores kunder allerede bruger, men hvis der er behov for yderligere rådgivere og samarbejdspartnere vil vi gerne bruge vores erfaring til at finde et nyt setup. Vi ønsker i bund og grund at vores kunder opnår den bedst mulige rådgivning.

Vores kunders fællesejede selskaber:

  • Aros Affordable Homes A/S – ejer aktier i Funding Affordable Homes, som primært investerer i almennyttigt boligbyggeri i UK
  • Aros Private Equity I A/S – investerer i forskellige private equity strategier.
  • Special Situation Ireland ApS – investerer i et Luxembourgsk setup, som ultimativt stiller lån til rådighed mod første pant i et større grundstykke i Dublin, Irland.

MISSION

Aros Capital Fondsmæglerselskabs målsætning er tosidet:

  • At skabe en langvarig og troværdig relation til vores kunder
  • At tilbyde investeringsprodukter og -løsninger, der er baseret på et gennemsigtigt og pålideligt fundament

Vi vil skabe langvarige kunderelationer gennem klar og tydelig kommunikation i form af breve, seminarer og kundemøder. Vores mål er at skabe en åben og troværdig relation til alle vores kunder – såvel store som små.